Communicatiebureau Rotterdam

Dé instore communicatiespecialist

Mei-Concepts is hét adres wanneer u naar een communicatiebureau in Rotterdam op zoek bent. Wij bieden u een uitgebreid pakket aan diensten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het eindproduct volledig aan uw wensen voldoet. Daarom hanteren wij een zeer klantgerichte werkwijze. Bij ons communicatiebureau wordt u van begin tot eind begeleid. Op deze manier creëren wij een eindresultaat waar u tevreden mee bent.

Onze diensten

Mei-Concepts is sinds 2004 werkzaam als communicatiebureau in Rotterdam. Dankzij de ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan in ons vakgebied, kunnen wij op eenvoudige wijze uw reclamewensen vertalen naar een eindproduct voor in uw winkel. U kunt bij ons communicatiebureau terecht voor het ontwerpen van een display, maar wij helpen u ook graag bij uw gehele winkelinrichting. Wij kunnen u in Rotterdam dan ook onder meer helpen bij:

  • Het ontwerpen van creatieve concepten
  • Het vervaardigen van promotiematerialen
  • Point-of-Sale
  • Pop-up store
  • Winkelinrichting

Wilt u meer weten over welke mogelijkheden ons communicatiebureau u te bieden heeft in Rotterdam? Kijk dan eens verder op onze website of neem contact met ons op.

Van intake tot implementatie

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Dit ziet u dan ook terug in verschillende facetten van onze werkwijze. Samen met u bespreekt ons communicatiebureau de mogelijkheden en nemen wij door wat uw wensen zijn. Daarna gaan wij voor u aan het werk.

Hierbij nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Zo gaan wij op zoek naar de juiste leveranciers en vragen wij eventueel vergunningen aan. Hierbij wordt het budget, maar ook de kwaliteit en de deadline niet uit het oog verloren. U wordt van intake tot uitvoering geheel door ons begeleid in Rotterdam.

img

Op zoek naar een communicatiebureau in Rotterdam?

Wilt u graag een pop-up store laten ontwerpen door ons? Of wilt u graag weten wat wij voor uw winkelinrichting in Rotterdam kunnen betekenen? Aarzel in dat geval niet en neem contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar: 035-5822270 of een mail te sturen naar info@mei-concepts.nl. Als instore communicatiespecialist vertellen wij u graag meer over wat ons communicatiebureau in Rotterdam voor u kan betekenen.