Communicatiebureau Utrecht

Instore communicatiebureau

Zoekt u een communicatiebureau in Utrecht? Dan bent u bij Mei-Concepts aan het juiste adres. Wij leveren u een ruim assortiment aan producten op het gebied van instore communicatie. Zo kunnen wij displays voor u ontwerpen, maar kunnen wij ook de gehele inrichting van uw winkel voor u verzorgen. Daarnaast bieden wij u een persoonlijke werkwijze, waardoor wij in staat zijn om unieke producten op het gebied van instore communicatie kunnen leveren. Onze creatieve aanpak heeft al veel tevreden klanten opgeleverd. Bent u in Utrecht de volgende?

Klantgerichte aanpak

Sinds 2004 is Mei-Concepts werkzaam als instore communicatiebureau. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Dit ziet u dan ook terug in verschillende facetten van onze werkwijze in Utrecht. Wij bieden u een flexibele, persoonlijke aanpak, waarbij uw wensen niet uit het oog verloren worden. Daarnaast leveren wij unieke producten die voor u op maat worden gemaakt. Of het nu gaat om displays of winkelinrichting, wij zorgen ervoor dat er aan uw verwachtingen wordt voldaan. Wij zijn dan ook hét adres wanneer u een communicatiebureau in Utrecht zoekt.

Geen dertien-in-een-dozijn

Wij maken unieke producten op het gebied van instore communicatie. Zo kunnen wij displays voor u vervaardigen in Utrecht, maar ook POS-materialen of uw gehele winkelinrichting voor u ontwerpen. Samen met u bespreken wij wat er mogelijk is en wat uw wensen zijn. Op deze manier creëert ons communicatiebureau in Utrecht een eindresultaat dat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar ook nog eens uniek is voor uw bedrijf.

Onze klanten

Sinds 2004 is ons communicatiebureau werkzaam als instore communicatiespecialist. Wij hebben al verschillende projecten succesvol afgerond. In ons klantenbestand vindt u onder meer:

  • Diverse automerken, waaronder Hyundai, Opel en Kia
  • Koninklijke Nederlandse Hockeybond
  • Rabobank
  • Gemeente Amsterdam

Wilt u graag meer weten over onze werkzaamheden of onze afgeronde projecten? Kijk dan eens op de website van ons communicatiebureau onder het kopje ‘ons werk’.

blog1

Benieuwd geworden?

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u in Utrecht kunnen betekenen? Neem dan vandaag contact met ons op door te bellen naar 035-5822270. Onze medewerkers staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. U kunt ook een e-mail sturen naar info@mei-concepts.nl of het contactformulier op onze website invullen. Wanneer kan ons communicatiebureau in Utrecht voor u aan de slag?