Winkelinrichting

Op maat gemaakte inrichting

Wilt u uw winkelinrichting compleet veranderen? Dan is het zaak dat u ook aan uw klanten denkt. Met een goede inrichting kunt u namelijk uw consumenten beter bereiken. Mei-Concepts kan u helpen met het vinden van de juiste winkelinrichting voor uw bedrijf. Wij nemen u alles uit handen. Zo kunnen wij het ontwerp maken, maar plannen wij ook de uitvoering. Daarnaast kunnen wij ook de meubels voor u vervaardigen. Op deze manier creëert u een unieke reclamevorm om uw klanten doeltreffend te bereiken.

Complete projectbegeleiding

Wanneer u ons inschakelt voor het ontwerpen van uw winkelinrichting, dan wordt u van begin tot eind door onze vakkundige medewerkers begeleid. Dit begint al bij het opmeten en gaat door tot de oplevering. Tijdens een intakegesprek bespreken wij wat er mogelijk is en nemen wij uw wensen op het gebied van winkelinrichting door. Daarna komen wij bij u langs om een plattegrond van de locatie te maken. Op basis van uw wensen maken wij vervolgens een creatief concept dat geheel in lijn is met uw huisstijl. Bent u tevreden over ons ontwerp? Dan zullen wij dit project voor u realiseren.

Laat ons uw winkelinrichting ontwerpen

Uw winkelinrichting moet natuurlijk wel het gewenste effect bij uw klanten hebben. Zij moeten immers verleid worden om een aankoop te doen in uw winkel of showroom. Daarvoor moet u een effectieve vorm van communiceren in te zetten. Dankzij onze kennis en ervaring als communicatiebureau weten wij precies wat een effectieve manier is om uw klanten te bereiken. Dat is niet het enige wat wij onze klanten bieden. Zo:

  • Profiteert u bij ons communicatiebureau van ruim 10 jaar ervaring en vakkennis
  • Hanteren wij een persoonlijke werkwijze
  • Ontwerpen wij unieke winkelinrichting
  • Krijgt u bij ons persoonlijke begeleiding van intake tot oplevering
  • Vindt u bij ons zeer aantrekkelijke tarieven

Winkelinrichting

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Of wilt u graag een gesprek bij ons plannen? Dat is geen probleem. U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 035-5822270. Het is uiteraard ook mogelijk om te mailen naar: info@mei-concepts.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om het ontwerp van uw winkelinrichting met u te bespreken.